Travian Tool Online

Travian Tool Online este o inbunatatire a interfetei binecunoscutului joc Travian. Nu necesita instalare sau configurare. Este foarte usor de utilizat si absolut gratis.

Imbunatatirile aduse:

Imbunatatiri la care se lucreaza si vor aparea in curand:

  • Alerte la anumite ore.

Acest tool functioneaza pe Internet Explorer, Firefox si Chrome pentru versiunea 3.5 de travian. A fost testat momentan pentru serverele travian din romania. Posibil sa functioneze si pe alte browsere si servere din alta tara, dar nu a fost testat.

Pentru sugestii, semnalari de buguri, si ce va mai trece prin cap, folositi asta

Tot ce trebuie sa faceti este ca in ferestra in care aveti deschis travianul sa dati copy + paste in bara de adrese a browserului la urmatorul text:


Pentru o utilizare mai usoara, recomand salvarea acestui text la "Favorites" / "Bookmarks". Salvarease poate face in felul urmator

Afisarea timpilor de umplere a hambarelor/granarelor si ora la care se intampla acest lucru

Deasupra fiecarui tip de resursa apare scris timpul pana cand aceea resursa umple hambarul. In cazul hranei, daca productia este negativa, apare, cu minus in fata timpul pana cand hrana ajunge la 0

Adaugare meniu de Login (fara logout)

Sub meniul "Iesire" apare un nou meniu: "Login" care permite logarea pe un alt cont fara a folosi "Iesire" de pe contul curent. Foarte util atunci cand sunteti logat pe contul unui siter si vreti sa intrati in contul personal. Dupa cum stiti, daca folositi "Iesire", si posesorul contului va fi delogat. Cu aceasta optiune nu veti mai incurca siterul in cazul in care sunteti amandoi pe acelasi cont.

Situatia hranei cand ajung resursele de la targ

La targ, pentru fiecare transport care soseste in sat, este afisata situatia hranei la acea ora. Util in cazul in care productia de hrana este mult negativa si depindeti de hrana care vine la targ. Foarte util celor care tin WW. Informatiile sunt afisate in modul urmator:
- Daca la ora care ajunge transportul, stocul de hrana este negativ, se afiseaza cu verde cantitatea de hrana care va fi in granar dupa ce transportul ajunge.
- Daca hrana care vine prin respectivul transport impreuna cu stocul de hrana de la aceea ora depaseste capacitatea granarului, se afiseaza cu bold si verde cantitatea de hrana care nu incape in granar
- Daca la ora care ajunge transportul granarul este gol (trupele deja mor de foame), se afiseaza cu rosu cantitatea de hrana care ar mai trebuii pana la aceea ora astfel incat granarul sa fie gol (cu minus in fata) si cantitatea de hrana care va fi in granar dupa ce transportul ajunge.

Alegerea mai facila a satelor proprii la targ si adunare

La targ, sau la adunare, SHIFT + click pe numele satului, va completa automat coordonatele unde vor fi trimise resursele sau trupele.

Spatiu pentru notarea temporara a unor informatii

Un spatiu pentru a putea scrie scrute informatii. Tot timpul la vedere. Informatiile notate nu se pierd la navigarea prin joc. ATENTIE ! Informatiile notate se pierd la inchiderea browserului. Nu functioneaza la fel ca si notele din contul plus.
In exemplu de mai jos eu am notat resursele pe care trebuie sa le trimit in satul9 pentru a mai putea face o constructie.

Salvarea rapoartelor pe http://www.travian-reports.net printr-un singur click.

Adaugare link pe pagina de rapoarte care v-a salva automat raportul pe site-ul mai sus amintit. Nu mai trebuie sa deschideti o noua fereastra, nu mai trebuie sa faci copy + paste, nu mai trebuie sa selectati rasele trupelor, totul se face automat.

Link direct spre http://www.travian.ws de pe profilul unui jucator sau aliante.

Atunci cand sunteti la profilul unui jucator sau aliante, apare un link care deschide o fereastra catre site-ul mai sus amintit direct pe userul sau alianta respectiva.

Salvarea la "Favorites" / "Bookmarks" a toolului:

Pentru IE 8: Se apasa butonul "Add to Favorites". In fereastra deschisa se scrie numele: Travian Tool Online. Se apasa butonnul Add. Apoi, inregistrarea nou creata trebuie modificata. Click pe "Favorites", Click DREAPTA pe linkul "Travian Tool Online", Click pe "Properties". In fereastra deschisa se modifica campul Url cu textul de mai sus, dupa care sa apasa butonul OK. Browserul o sa va avertizeze ca nu stie cu ce sa deschida acel link, apasati "YES".

Pentru Firefox 3.5: Din meniul "Bookmarks" se alege optiunea "Bockmark This Page". In fereastra aparuta se modifica numele in "Travian Tool Online" apoi apasa butonul "Add". Apoi trebuie modificat bookmarkul nou creat astfel: In meniul "Bookmarks" se apasa Click DREAPTA pe bookmarkul nou creat si se alege "Properties". In fereastra aparuta se modifica "Location" cu textul de mai sus dupa care se apasa butonul "Save".